OM OSS


QV SERVICE AB är ett familjeägt och ett relativt nystartat företag som är serviceinriktat och som värdesätter ett professionellt och respektfullt bemötande oavsett vem du är och vilka behov du har.
Vi är en trygg och pålitlig firma som alltid strävar efter att sätta kunden i fokus genom att leverera kvalite och trygghet i särklass.
Trots vår korta tid i marknaden så har vi personal med flera års erfarenhet på axlarna inom hela vårt verksamhetsområde, såsom flytthjälp, städning, fönsterputs och inte minst transport.

Vi hjälper privatpersoner såväl som företag med alla typer utav flytt och städtjänster / fönsterputs samt utför diverse transporter både inrikes och utrikes, ALLT TILL FÖRMÅNLIGA PRISER.
Vi erbjuder flexibla och effektiva lösningar till både fasta priser eller löpande kostnader, beroende på vad som passar just er.
Hos oss finns inga små eller stora uppdrag. Vi står till tjänst med det mesta ni kan tänka er inom vårt verksamhetsområde.
QV SERVICE utgår från Eslöv men är verksamma över hela Skåne med våra städtjänster och över hela landet med våra flytt och transporttjänster.